Bulvár-celeb

2022.11.13. 22:00

Nocsak: már nem Marics Petivel mutatkozik Tóth Andi?

Úgy tűnik, mégsem tartja be a minap tett ígéretét Tóth Andi, miszerint visszavonul a közösségi médiától egy kis időre, és nem tesz közzé magáról semmilyen információt.

Forrás: Instagram

Most mégis mutatott egy képet, ahol egy ismert férfivel az oldalán látható, de nem Marics Petivel. A drogbotrányba keveredett énekesnő egy hosszú bejegyzésben magyarázkodott az elmúlt hetek történéseiről és reagált az őt ért vádakra – írja az Origo.

A bejegyzésben cáfolta, hogy Marics Petivel megromlott volna a kapcsolatuk, és a botrányról is sejtelmesen fogalmazott, de egyértelműen még mindig nem mondta ki, hogy nem róla van szó.

Tóth Andi megelégelte a róla szóló híreket, melyeket ő maga is gerjesztett azáltal, hogy nem nyilatkozott és közösségi oldalain folyton hírt adott magáról, ezért is állította, hogy egy ideig nem hallat majd magáról. Ehhez képest már ma közzétettek róla egy fotót, amelyen egykori táncpartnerével, Andrei Mangrával látható.

Igaz, hogy a fotót csak a Dancing with the Starsból ismert táncos osztotta meg saját oldalán, de az énekesnő sem akadályozta meg abban, hogy megmutassa a követőinek. A felvételen jól látható, hogy remekül érzik együtt magukat és Tóth Andin sem látszódik az a lehangoltság, ami a Marics Petivel legutoljára készült fotóin sugárzott róla.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában