Bulvár-celeb

2023.02.10. 15:23

Ambrus Attila kislánya még mindig nem tudja, miért volt börtönben az édesapja

Anna négyéves, de még nem tudja az igazságot.

Fotó: TV2

Bár Ambrus Attilát az egész ország a Viszkis rablóként ismerte meg, egy valaki még biztosan nem tudja, hogy mit tett a férfi. Nagyobbik gyermekének, Annának fogalma sincs, hogy édesapja hat év alatt harminc pénzintézetet rabolt ki.

Hamarosan azonban erre a nehéz beszélgetésre is sor kerül majd - árulta el Ambrus Attila most a Mokkában.

"Most vasárnap lesz Anna negyedik születésnapja, ő azt már tudja, hogy apa azért ült a sitten, mert fütyült a templomban. Próbáltam az ő nyelvezetében ezt valahogy lekommunikálni. De a megfelelő időben el fogom neki mondani az igazságot a megfelelő körítéssel.

Kemény lesz, de nem fogok szépíteni, mert ezt nem lehet szépíteni" - fejtette ki a műsorban a Ripost cikke szerint.

A Viszkis néven elhíresült férfi azt is elmesélte, hogyan segítettek neki 12 év börtön után a barátai talpra állni.

"Nekem volt néhány barátom, akik segítettek, mankóként végig fogták a kezem. A visszailleszkedés egy összetett kérdés, a legfontosabb az elhatározás, hogy már nem csinálok olyat, ami törvénybe ütköző. De aztán, hogy legyen hol laknod, el tudj indítani egy vállalkozást, ahhoz kell egy anyagi háttér. Ebben segítettek a barátaim, ami miatt ma elmondhatom, hogy meg tudok élni és el tudom tartani a családomat."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában