Bulvár-celeb

2023.02.21. 23:00

Kirúgták az Agárdi Szilvit gyalázó látássérült modellt

Nyomdafestéket nem tűrő üzenetet kapott az énekesnő, meg is lett az eredménye.

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Agárdi Szilvinek vérlázító üzenetet küldött egy látássérült modell, az énekesnő az üzenetet egy nyilvános bejegyzésben mutatta meg a rajongóinak. Érthető módon nagyon felháborodtak a válogatott sértéseket olvasva – derül ki a Bors cikkéből.

„Szemétláda kis k*csög k*rva vagy, remélem a vőlegényed időben észbe kap és otthagy téged, nem az ilyen manipulatív képmutató sz*rok kellenek neki, mint te!” – írta Gabriella, Szilvi pedig úgy döntött, nyilvános posztban válaszol a tőle megszokott intelligens és kedves stílusban. 

Tudatta vele, egyáltalán nem haragszik rá, s azt kívánta neki, hogy találja meg az útját és tudjon szívből szeretni.

A modell Szilvi üzenete után bocsánatot kért. 

A levelében arra hivatkozott, hogy a korábbi durva sorokat egy kilátástalannak tűnő pillanatában írta, és nagyon megbánta.

Kedves Szilvia, Kedves Média, a pénteki üzenet miatt írok Önöknek, ez úton is szeretnék nyilvánosan bocsánatot kérni Szilviától, akit nagyon megbántottam ezzel és a Médiától is. Egy nagyon rossz, magányos érzésekkel teli pillanatban íródott. Tudom, nem ez volt a legjobb megoldás a feszültség és a düh levezetésére

– írta Gabriella a bocsánatkérő levélben, amelynek hátterében érdekes indíttatás állhatott. Valószínűleg az őt felkaroló modellügynökség lépésének hatására gondolta át a tettét:

Az énekesnő minderre annyit mondott: boldog, hogy Gabriella elismerte, a viselkedése cseppet sem volt elfogadható.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában