Bulvár-celeb

2023.02.09. 14:40

Rémisztő helyzetbe került külföldön a következő Nagy Ő

Videó is készült róla.

Fotó: TV2

Jákob Zoltán a csodaszép Ausztráliában nyaral éppen, utazásáról pedig rengeteg videót és fotót is mutatott Instagram-oldalán. Volt, hogy kígyóval, volt, hogy koalával pózolt.

Egy ideig biztosan ráér pihenni, hiszen a Nagy Ő forgatása csak nyáron kezdődik, a nézők pedig ősszel láthatják majd a műsort - írja az Origo.

Addig viszont néhány információt is érdemes tudni az üzletemberről: Jákob Zoltán üzletember 2022-ben az év 37. leggazdagabb embere volt, a műkörömbizniszben épített milliárdos cégbirodalmat. Zoltán építészmérnök, üzletember, aki kivételes tanulmányi eredményei miatt Köztársasági Ösztöndíjban részesült. Mérnökként előbb Németországban, később Magyarországon dolgozott, majd építésügyi szakértő lett. 

Tíz éve ingatlanberuházóként és -fejlesztőként van jelen a magyar ingatlanpiacon, de a szórakozást sem veti meg, még Rihannával is készült közös képe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában