Bulvár-celeb

2023.03.13. 11:30

Tóth Gabi megmutatta, hova költöznek a családdal

Régi vágyuk volt, hogy egy csendes helyre költöznek.

Forrás: Bors

Tóth Gabi év elején számolt be nagy terveiről, hogy új életet szeretne kezdeni vidéken, konkrétan a Dunakanyar környékén – írja az Origo.

„Megmagyarázhatatlan erő húz vissza a vidéki lét felé, és lelki szemeim előtt már csak egy olyan kép lebeg, hogy egy szép téli délelőtt én játszom Hannival a vidéki házunk nappalijában, az ablakon át látni a havas tájat, a kandallóban ropog a fa, és Krauszom készíti az ebédet...

Ezt most nagyon szeretném, úgyhogy drukkoljatok, hogy jövőre már így ünnepelhessem a születésnapomat” – írta akkor Tóth Gabi, aki elárulta, hogy a Dunakanyar környékén nézeget ingatlanokat.

Most Instagram-sztoriban osztott meg több fotót is, melyek arra engednek következtetni, hogy már meg is találták az álomotthonukat és már be is költöztek vagy még az utolsó simításokat végzik a házon.

Fotós: Csintalan Georgina

 Az első képen Tóth Gabi virágzó fákkal a háttérben fotózta magát, és csak annyit írt a képhez: „Új kezdet... új otthonunk.” Majd mutatott egy fotót feltehetően az épület egy részéről és férjéről is, akit az új szomszéd üdvözölt éppen.

Férje bejegyzése pedig még árulkodóbb volt:

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában