Bulvár-celeb

2023.04.24. 04:05

Csuti a mai napig pszichológushoz jár Kulcsár Edina miatt

Még nem dolgozta fel, ami történt.

Forrás: TV2

Az ország egyik legismertebb celeb párja, Kulcsár Edina és Csuti hat 2022 elején jelentették be, hogy csak a külvilágnak mutatták azt, hogy minden rendben a házasságukkal, valójában az zátonyra futott – írja a Bors.

A hír bombaként robbant a hazai médiában, hiszen a hat évig tartó házasságuk tényleg tökéletesnek tűnt a külső szemlélő számára.

Nyilvánvaló, hogy számukra is fontos volt ez a kapcsolat, hiszen az első hírek után, miszerint válságban vannak, Csuti így nyilatkozott a kapcsolatuk megmentéséről:

„Nem is tudom, hol kezdjem… Edina oldalán már sok mindent olvashattatok, nagyjából azt is tudjátok, hogy nem vagyunk jól, de ez az oldalunkról is tökéletesen látszik. A bennem vívódó harcokról, érzésekről nem szeretnék és nem is tudok beszélni. Szeretném mindenben támogatni a feleségem, védeni és segíteni őt, amiben csak lehet, hogy túl legyen ezen a nehéz időszakon, próbálunk többet befelé jelen lenni, de úgy éreztem, tartozom nektek annyival, hogy valamit én is mondok az éppen aktuális helyzetről! 

Rengeteget tanulok belőle, felismerek és a személyiségem is pozitív irányba változik, bár soha nem akartam ennyire kemény iskolába járni. Nem tudom, mennyi van még hátra a suliból, mindenesetre igyekszem jelesre vizsgázni, nem akarok megbukni, mert szeretem a tanárom.” 

– írta Csuti még akkor, amikor azt hitte, hogy sikerült rendezniük a soraikat.

Nem sokkal később kiderült: nem sikerült. Elváltak útjaik és azóta minden szereplő felállt a padlóról. Azt hittük...

Csuti egy kérdezz-felelek játékot indított, ahol az egyik kommentelő azt kérdezte tőle: „Sokat segített a szakember, amikor mélyponton voltál? Én most ott vagyok.” Csuti válasza igencsak meglepőre sikerült:

„Rengeteget, a mai napig sokat segít!”

Vagyis Csuti másfél évvel a szakítás után is még pszichológus segítségét veszi igényebe annak érdekében, hogy sikerüljön feldolgoznia élete egyik legnehezebb időszakát. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában