Bulvár-celeb

2023.04.28. 13:30

Döbbenet! Berki Krisztián jelet adott magáról, és nem is akármit üzent

Egészen meglepő dologgal kapcsolatosan merült fel a tavaly elhunyt híresség neve.

Berki Krisztián

Forrás: TV2

Lénárt Évi parapszichológus állítja, hogy Berki Krisztián szelleme meglátogatta őt az egyik éjszaka, sőt egy üzenetet is hozott a túlvilágról. 

Évi hivatásából adódóan nem lepődött meg a váratlan vendég miatt, hiszen sokszor előfordult már, hogy éjszaka is felébredt, mert egy elhunyt lélek kereste fel.

Berki hajnali három órakor toppant be Évihez, első olvasatra pedig egy igencsak rémisztő üzenetet hozott.

Berki Krisztián
Forrás: Instagram

Berki Krisztián állt az ágyam mellett pontban hajnali 3 órakor. Felriadtam és megláttam, hogy ott áll előttem, és azt szeretné megüzenni Berki Mazsinak, hogy készül újjászületni.

"Szeretne újra visszatérni a családba újszülöttként. Három éven belül tervezi a leszületését. Még nem tudja hogy pontosan, hogyan, de az ő közelükben szeretne újra élni"

– olvasható a parapszichológus oldalán, aki azt írta, kellemes találkozás volt. Kedves, szeretetreméltó léleknek írta le Krisztiánt, akinek minden esélye megvan arra, hogy a következő életben megmutathassa a világnak, milyen is ő valójában - derül ki a Bors cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában