Bulvár-celeb

2023.04.27. 07:40

Egy vagyont keresett tavaly Kulcsár Edina és Rúzsa Magdi is

Százmilliókról van szó, a tavalyi év pénzügyi kimutatásaiból minden kiderül.

Forrás: TV2

Május végéig kell beszámolniuk a cégeknek, de Kulcsár Edina és Rúzsa Magdi is idő előtt leadta saját vállalkozásainak pénzügyi kimutatását. Mindkét hírességnek bejött a 2022-es év.

Magyarországon sok ismert embernek van cége, amelyeknek beszámolóit május végén szokták közzétenni, ám Kulcsár Edina ezt sem várta meg: már hetekkel ezelőtt közzétette cégei beszámolóját, amelyek bámulatos növekedésről árulkodnak az Opten adatai szerint. Két fő cégének is ugrásszerűen megnőtt az árbevétele 2021-hez képest a tavalyi, 2022-es pénzügyi évben.  

Az Edina Kulcsár Kft. árbevétele több mint hatszorosára ugrott a 2021-es évhez képest 2022-ben, 13 millió forintról több mint 81 millió forintra. Ennek megfelelően az adózott eredménye is jelentősen javult. Ahogyan másik cége, a Beauty Station Europe Group Kft.  is jobban teljesített. Ennek a cégnek – amelynek főtevékenysége a fodrászat és szépségápolás, illetve csomagküldő kiskereskedelem – az árbevétele 2021 után 88 millióról 143,7 millióra emelkedett.

Ez egyetlen év alatt óriási ugrás: Kulcsár Edina két cége a mínusz négymilliós adózott eredményről „nőtt” a csaknem 126 millió forintos eredményre.

Rúzsa Magdi is beadta már a tavalyi beszámolóját. Az énekesnő cége, a Plagiguel Kft. a 2021-es év után kissé szerényebb bevételt tudott felmutatni a tavalyi évben, 2022-ben 48,3 millió forint volt az adózott eredménye.

Az idei adózott eredményt és az eredménytartalékot is kivette osztalékként a cégéből, így az énekesnő összesen 103,4 millió forintot keresett a cég beszámolója szerint.

A teljes cikket a vg.hu oldalon, ide kattintva lehet elolvasni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában