Bulvár-celeb

2023.04.16. 12:02

Mindenki Kulcsár Edináért szorít: izgalmas hírt posztolt G.w.M felesége!

Hatalmas boldogságról számolt be a mindenórás modell.

Forrás: Instagram

Kulcsár Edina annak idején a Miss World Hungary szépségversenyen csillantotta meg először tehetségét, azóta pedig a hazai média megkerülhetetlen személyisége lett. Éppen emiatt nagy dologra vállalkozott – írja a Ripost.

Edina 2009-ben, 18 éves korában közönségdíjat kapott a Miss Plastic versenyen, ahol olyan nők versenyeznek, akik valamilyen plasztikai beavatkozáson estek át. 2012-ben a Miss Aquaworld címet nyerte el, 2013-ban pedig az első udvarhölgy díját kapta meg a Miss World Hungaryn. A legnagyobb siker is összejött neki: 2014-ben ő lett a Miss World Hungary első helyezettje, Magyarország szépe, majd a világbajnokságon, a Miss Worldön legendás eredményt ért el: ő lett a világ második leggyönyörűbb hölgye.

Azóta Kulcsár Edina üzletasszony lett és modell, férjhez ment és elvált, majd újból férjhez ment. Szeretetben neveli két gyermekét, és már úton van a harmadik is. Sosem felejti azonban el, hogy honnan indult és hogy mit jelent számára a szépségverseny világa, emiatt nem is meglepő, hogy elvállalta a Miss World Hungary 2023-as zsűrizését. 

Hatalmas pocakkal ülve fogja értékelni a szépséges lányokat. A zsűri már hozzá is látott a munkához, ezért Kulcsár Edina csak ennyit írt ki:

Hát elkezdődött. Zsűrizünk.

Az Edináról készült gyönyörű fotót ide kattintva lehet megcsodálni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában