Bulvár-celeb

2023.05.27. 11:25

Kegyetlenül kibuktak a lányos anyukák Marics Petire

Nagyon kínos pletyka kering a közösségi oldalon az énekesről. Több szülő úgy döntött nem engedi a lányát koncertre.

Forrás: TV2

Egy XI. kerületi anyukás csoportban háborognak a szülők Marics Peti miatt. Felháborodott szülők, testvérek szólaltak fel Mariccsal szemben, s azzal vádolták meg, hogy illetlen ajánlatokat tesz fiatal lányoknak. Sokan már azt is meglepték, hogy eltiltották a gyermekeiket a ValMar-koncertektől - írja a Ripost.

Úgy tűnik, a probléma nem egyedi, hiszen számtalan hozzászólás érkezett a poszthoz. 

 

Meglepő módon minden történet hasonló: a lányok elmennek a koncertre, ahol a szülők szerint a ValMar énekese rájuk mozdul, majd felajánlja, hogy töltsenek el egy kis időt kettesben. Ha elutasítják az ajánlatot, akkor az énekes még egyszer legalább próbálkozik, majd kámforrá válik. Valaki azt is írta, hogy reméli, lesz retorziója a dolognak, tekintve, hogy ennyi "áldozat" megszólalt az ügyben.

 

Mivel többen is írtatok, felszólaltatok, elmondanám, hogy pár héttel ezelőtt a húgom azzal menőzött, hogy ez a macskajancsi Marics gyerek felajánlotta magát neki egy koncert után. Aztán amikor megjelölte a közös képén, akkor Marics írt neki, hogy áll még az ajánlata. Őszintén remélem, lesz ebből ügy, mert ahogy látom, jelentkeznek szép számban a szülők - fogalmazott Imre, aki után egy anyuka is megosztotta a tapasztalatait.

"Sajnos hozzá tudok szólni a témához, azóta sem engedem már koncertre a lányomat se felügyelettel, se nélküle, ugyanis a szóban forgó fiatalember természetben szerette volna megköszönni az ajándékot a lányomnak, amit az összespórolt pénzéből csináltatott. Nem is derült volna ki, ha a barátnője nem szólja el magát" - írta egy feldúlt szülő, míg egy másik hozzászóló először azt hitte, hogy egy kamuprofil próbálja átverni a testvérét, azonban, miután leellenőrizte az üzenetet, meglepődve vette tudomásul, hogy az "igazi" Marics Petivel van dolga.

 

"Úgy látom, nem egyedi a probléma. Gondolhatta volna, hogy előbb-utóbb fény derül a dologra. Én csak arra lettem figyelmes, hogy a testvérem napi többször elmondta, hogy Petivel beszélget. Kezdett gyanússá válni, hogy egy magát Petinek kiadó profil lesz az, de nem, mert ellenőrizve tényleg ott virított a több százezres követők listája.

 

 Ugyanígy ez volt az üzenetek témája. Kép, találkozás, meg is mutathatnád, mit tudsz. Én oktatásban részesítettem a testvéremet, hogy azért mert a jelenlegi kedvenc idol ír, nem szabad, sőt, tilos képet küldeni, találkozni. Egyébként az lett a vége, hogy Peti tiltotta őt, mert nem tett eleget a kéréseknek. Azóta is magába van zuhanva" - osztotta meg történetét egy másik érintett.

 

A Ripost természetesen a történtekkel kapcsolatban megkereste Marics Petit és a menedzserét is. Utóbbi azt mondta, hogy nem kívánnak nyilatkozni ebben az ügyben.

 

Elérték viszont Marics egyik közeli ismerősét, aki a nevét ugyan nem vállalta, de azt mondta, nem tudja elképzelni, hogy Peti így viselkedne.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában