Bulvár-celeb

2023.05.04. 12:01

Kulcsár Edina mégis megszólalt a szüléssel kapcsolatban

Hamarosan megszületik Kulcsár Edina és férje, G.w.M első közös gyereke.

Kulcsár Edina még nyár végén jelentette be, hogy várandós, emiatt ki is szállt a Dancing With the Stars műsorából, helyét Berki Mazsi vette át.

A volt szépségkirálynő folyamatosan beszámolt terhességéről Instagram-oldalán és azt is megosztotta követőivel, hogy milyen különleges nevet kap majd kislányuk, akit Amarának neveztek el.

Edina követői azonban egy ideje azon spekulálnak, hogy a kislány már meg is született, de ezt eltitkolják előlük – ezt abból gondolják, hogy lassan már több mint 9 hónap telt el a bejelentés óta.

A házaspár eddig igen szűkszavúan reagált ezekre a pletykákra, azt mondták, azért, mert védeni akarták a privát szférájukat.

Edina azonban most egy követőjének mégis kikotyoghatott valamit. Rajongójának, aki szerint a várandós kismama már a tizedik hónapban járhat, csepegtetett némi információt.

„Én nem haragszom. Számomra megtisztelő, hogy ennyire várjátok ti is, ami számunkra az egyik legnagyobb boldogságot jelenti majd. Ha nem haragszol, nem megyek bele a matekba. Akkor megyek szülni, amikor mennem kell”


– írta erre Kulcsár Edina, aki az Origo szerint valószínűleg programozott császárral szül majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában