Bulvár-celeb

2023.05.21. 13:45

Újabb medve a láthatáron – pontosabban a nógrádi Etesen

Jó tudni, hogy ez nem maci, hanem egy igen nagy ragadozó!

MW

Illusztráció: Shutterstock

Karancsberény, Mihálygerge és Karancskeszi után a minap ismét medve kószálhatott Nógrád vármegyében. A közösségi oldalon villámgyorsan kezdett elterjedni egy Etesen készült fénykép, amelyen jól látható a vadállat.

Az alábbi fotó szinte már bejárta a Facebookot, a Nool.hu egyik olvasója pedig a szerkesztőségbe is eljuttatta a képet, amelyet tudomása szerint az etesi vadőr a Kotroczó-tó környékén készített.

Forrás: Facebook

Mint a Nool.hu cikkéből kiderül, korábban a „Nógrád megyei medvefigyelő” Facebook-oldalán hívta fel a lakosok figyelmét, hogy Karancsberényben és a mihálygergei Komravölgyi víztározó területén is medvét észleltek a helybeliek.

Előtte pedig egy karancskeszi gazda posztja borzolta a kedélyeket, aki arra gyanakszik, hogy törzskönyves juhait szintén medve marcangolhatta szét. A portál legutóbbi információi szerint a kárt félmillió forintra becsüli a férfi, a felesége pedig elmondta, hogy a héten felszereltek egy vadkamerát, hogy kiderítsék, milyen vadállat kószál valójában a környéken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában