Bulvár-celeb

2023.06.01. 05:30

Megtépték és leköpték Opitz Barbit egy budapesti plázában

Az énekesnőbe egy fiatalokból álló kisebb csapat kötött bele.

MW

Forrás: Instagram

Trágár szavaktól zengett Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja kedden este, miután egy csoport rátámadt Opitz Barbira és barátjára - írja a Ripost.

Belénk állt egy hatfős (5 lány, 1 fiú) kisebbségi társaság! Először csak követtek minket és szóban inzultáltak, minősítették leginkább Barbi kinézetét! Mivel semmire sem reagáltunk, elkezdtek egyre durvább jelzőkkel illetni, majd hátulról megtépték Barbi haját

- számolt be az esetről Einwiller Gregor, azaz VV Greg, a magyar Ken baba néven elhíresült fiú az Instagram-oldalán.

 

Greg és Barbara bemenekült egy boltba, ahol az üzletvezető a segítségükre sietett, és a biztonságiakat is értesítette, de a társaság még azoknak is nekiment, ezért végül a rendőrséget kellett kihívni.

A Borsnak egy szemtanút is sikerült megszólaltatnia az ügyről, aki elmondta, hogy az énekesnő körme az incidensben annyira felszakadt, hogy orvosi ellátásra szorult.

Nagyon félelmetes volt ezt külső szemmel nézni, én még sosem láttam ilyet. Egyre több ember gyűlt körülöttük össze, de senki nem avatkozott a szituációba

– mesélte el a hölgy.

Végül a rendőrök biztonságban kikísérték a párost az üzletközpontból, de Barbiék szerint mindenki más alaposan leszerepelt, mert segítség helyett csak bámulta a támadást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában