Bulvár-celeb

2024.01.31. 09:02

Szórakozás a köbön: Krimi péntekek és bónusz elérés a Jocky TV-n

Februárban korlátlan sorozat és filmélménnyel ajándékozza meg nézőit a Jocky TV, a Magyar Telekom előfizetői számára a TV2 Csoport kábelcsatornájának műsora a szolgáltató Bónusz csatorna helyen is elérhető. Ráadásul februártól a népszerű sorozatok mellett, péntekenként 21.00 órától izgalmas krimi filmek is várják a borzongani vágyókat.

MW

Fotó: Jocky TV

A 14:00-tól látható Baywatch, Castle 18:00-tól, este 20 órai kezdettel a Szellemekkel suttogó, vagy Dr. Csont hétfőtől csütörtökig a 21 órás idősávban, hogy csak néhányat említsünk a Jocky TV hétköznap látható legnépszerűbb sorozatai közül. Februártól azonban mindehhez, péntek esténként 21 órától fixen 1-1 krimi élmény is jár!

Február 2-án jön a Tőrbe ejtve című amerikai film, többek között olyan színeszek főszereplésével, mint Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas vagy Jamie Lee Curtis. A 2019-es moziban a meglehetősen kíváncsi természetű Benoit Blanc magánnyomozó (Daniel Craig) hazugságok kaotikus hálójából próbál kinyomozni egy családi halálesetet. Blanc ugyanis úgy gondolja, a család meglehetősen fontos információkat hallgat el a rendőrök elől.

A következő pénteken, február 9-én Agatha Christie világhírű regényének 2017-ben bemutatott filmváltozata, a Gyilkosság az Orient expresszen kerül képernyőre. A filmet az ötszörös Oscar-jelölt Kenneth Branagh rendezte. Ő alakítja a jól ismert detektívet, Hercule Poirot-t is, aki az Európát átszelő vonatúton próbál kinyomozni egy rejtélyes gyilkosságot. Rengeteg titok és gyanú, ám az idő véges… meg kell találni a gyilkost, míg újra le nem csap. A filmben Kenneth Branagh mellet olyan színészekkel találkozhatnak a nézők, mint Penélope Cruz, Willem Dafoe, Johnny Depp, Judi Dench vagy Michelle Pfeiffer.

Február 16-án érkezik A végzet asszonya. A 2020-as amerikai filmet Deon Taylor rendezte, főszerepben Hilary Swank, Michael Ealy, Mike Colter és Geoffrey Owens látható. Darren (Michael Ealy), a sikeres sportügynök miután belebonyolódik egy nyomozási ügybe, élete csaknem teljesen darabjaira hullik. A történet pikantériája, hogy az ügyet az elszánt nyomozónő, Qinlan (Hilary Swank) vezeti, akivel korábban egy vad egyéjszakás kalandba keveredtek.

A péntek esti filmek közül, február 23-án a Farkasok örökségét láthatja, aki a Jocky TV-re kapcsol 21 órától. A Jean Reno főszereplésével készült francia-ukrán-belga akció-thrillerben egy nyugdíjba vonult bérgyilkost (Henry) ismerhetünk meg, aki körözése után egy elszigetelt tóparti kunyhóban él. Egy nap egy sérült nőt talál a házánál, majd befogadja. A nő súlyos balesetet szenvedett, és amint magához tér kiderül, őt is körözik. Henry azért, hogy megmentse Melody-t (Sarah Lind), saját életét is kockáztatja.

Krimi péntekek 21 órától a Jocky TV-n - Keresd a Magyar Telekom Bónusz csatornáján!

Borítókép: illusztráció

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!