Bulvár-celeb

2024.06.15. 04:05

A földönkívüliek köztünk élnek: nem szélhámosok, tudósok állítják

A Harvard Egyetem és a Montana Technológiai Egyetem kutatói állítják: a földönkívüliek titokban itt élhetnek a Földön. Egészen bizarr az elméletük.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Az új tanulmányban a kutatócsoport felvetette annak lehetőségét, hogy az UFO észlelések intelligens lények tevékenységére utalhatnak itt a Földön - olvasható a tanulmányban.

Ezek a lények rejtőzködve élnek az emberek között, azaz vagy a föld alatt, és/vagy annak közeli környezetében (pl. a Holdon) rejtőzködnek, vagy akár köztünk élnek és embernek adják ki magukat.

A kutatók elismerték, hogy kutatásukat a legtöbb tudós valószínűleg szkeptikusan fogja szemlélni, de arra kérték a tudományos közösséget, hogy "az episztemikus alázat és a nyitottság szellemében" fontolják meg nézőpontjukat.

A tanulmányban a tudósok kifejtik, szerintük egy ősi, magasan fejlett emberi civilizáció maradványai, a Földön élő emberek között rejtőzködnek. A kutatás egy nem emberi földalatti civilizáció lehetséges létezését is felvetette, amely ismeretlen, intelligens dinoszauruszok leszármazottai lehetnek. Harmadrészt lehetnek a Földön olyan rejtőzködve élők, akiket az angyalokhoz vagy tündérekhez hasonlítanak, akik a Földre költöztek.

A tanulmány idézi Mike Gallagher volt képviselőt, aki tavaly azt nyilatkozta, hogy az UFO-észlelések egyik magyarázata lehet, hogy egy ősi civilizáció él a Földön. Ez a civilizáció egészen mostanáig rejtőzködve élt itt, de most úgy tűnik felfedi magát - írja a News Week.

Gallagher megjegyzése azután hangzott el, hogy egy David Grusch nevű személy UFO-kat jelentett fel.

A férfi eskü alatt vallotta, hogy az életével fenyegették meg, és arra utasították, hogy hallgasson egy titkos, a kormány által működtetett, lezuhant UFO-k felkutatására irányuló programról.

Grusch 2023 júliusában azt állította, hogy az amerikai kormány az 1930-as évek óta rendelkezik UFO-technológiával és "nem emberi eredetű" "biológiai anyagokkal". Grusch azt is állította, hogy tudja, hol tartják ezeket - írja a Fox News.

Legutóbb az Origo arról számolt be, hogy a közelmúltban történt egy kutatás, amely a meteordarabokat vizsgálta, szintén meglepő eredményekre jutott. A múlt évszázadban a Földre hullott űrtörmelék jelentőségére most jöttek rá a tudósok. Begyűjtötték az űrből származó kődaraboknak a mintáit, és vizsgálatokat végeztek rajtuk. Az élet jeleit mutatták ki a DNS ÉS RNS vizsgálatok. Az UFO-hívőknek és az idegenekkel foglalkozó kutatók számára ez egy újabb bizonyíték arra, hogy nem vagyunk egyedül.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!