egy fának köszönheti az életét

2021.01.09. 14:23

Döbbenet! Túlélte a lány a tízemeletnyi zuhanást Szegeden

Kizuhant egy 10. emeleti panellakás ablakából egy 23 éves nő Szegeden. Csodával határos módon túlélte a zuhanást, jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Döbbenten áll a szegedi lakótelep közössége a mindig mosolygó fiatal lány drámája előtt. D. a közelmúltban költözött el a szülői házból, és úgy tűnt, egyedül is megállja a helyét az életben. Boldog volt, amikor sikerült albérletet találnia, még annak ellenére is, hogy nem minden tekintetben volt hozzá kegyes az élet. Eddig tisztázatlan körülmények között szerdán az ablakpárkányról a mélybe zuhant – írja a Bors.

A 10. emeletről nagyjából harminc métert esett, ám szerencséjére egy fa lombjára érkezett

először, ami okozott sérüléseket, de egyben lassította is a zuhanást.

D. egyik szomszédja elmondta, hogy a hölgy csak nemrég bérelte ki a lakását, így kevesen ismerték közelről a környéken.

Mindig vidám, kedves, udvarias lány. A leggyakrabban az édesapja látogatta, de kisebb ügyekben tőlünk is gyakran kért segítséget.

– árulta el a neve elhallgatását kérő szomszéd. A Bors a családhoz közel álló forrásból úgy értesült, hogy

a lány még kórházban fekszik, de sikerült stabilizálni az állapotát.

A Bors egy szemtanút is megszólaltatott, akit nagyon megviselt az eset, mert nem látott még ilyet.

Ezen a szegedi lakótelepen történt az eset
Fotó: Google Maps

– Éppen a szobámban tartózkodtam, amikor tompa puffanást hallottam. Ijesztő látvány volt a fiatal lány a földön fekve. Szerencsére a riasztott mentők hamar a helyszínre érkeztek, és stabilizálták az állapotát

– nyilatkozta a férfi.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese úgy tájékoztatta a lapot, hogy az esettel kapcsolat­ban nem merült fel olyan körülmény, amely miatt eljárást indítottak volna. Tavaly nyáron is történt hasonló eset Szegeden. Akkor egy vitát követően ugrott ki egy férfi a Londoni körúton a harmadik emeletről. A férfi az esés következtében súlyosan megsérült, de túlélte a zuhanást.

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában