elképesztő

2021.08.28. 12:30

Kémfilmbe illő módon védik Majka és Dundika esküvőjét

Még a borbirtok légterét is védik Majorosék esküvőjének ideje alatt, hogy avatatlan szemek ne láthassák a násznépet. Majka előre jelezte, ha drón kerül a közelbe, az azonnal hatástalanítva lesz.

Forrás: Origo/Polyák Attila

Nem volt kegyes a természet Majkáékhoz, az ifjú pár három napos lagzijának első napján hűvös idő és szemerkélő eső fogadta a násznépet Szekszárdon, a Bodri birtokon. Az exkluzív környezetbe álmodott esküvő hangulatán persze a kellemetlen idő sem tudott rontani, Majkáék és a vendégeik a terveknek megfelelően péntek délután érkeztek a helyszínre. Míg az eget fürkészték, a Bors fotósa a főút mellől örökítette meg őket.

Elsőként Pápai Joci és felesége gurult be, majd egymás után érkeztek a drágábbnál drágább luxusautók, Majka és kedvese, Dundika négy óra tájban kanyarodott be az udvarba.

A páros egy fehér Mercedesszel jött, hétköznapi öltözetben, az arcukon némi izgalommal. Nem csoda, életük nagy napja közeleg: tíz év után végre hivatalosan is megerősíthetik szerelmüket.

Fotó: Bors

A birtokra való bejutás egyébként csak nekik volt könnyű, aki nem volt meghívva, annak esélye sem volt megközelíteni a helyet. Pénteken több olyan autót láttunk, amelyik a főútról lekanyarodva megpróbált az étterem közelébe jutni, de a parkolóban egy elegáns fiatalember állta útjukat, aki papírral a kezében faggatta az arra járókat, hogy fel vannak-e írva a vendéglistára. Aki nem szerepelt a névsorban, az már fordulhatott is vissza, nem volt mese.

A biztonság szemmel láthatóan az egyik legfontosabb kritérium volt Majkáék részéről ezen a jeles napon. A zenész és a barátai szerettek volna egy pár napra eltűnni a kíváncsi szemek elől, megtartani maguknak a boldogságukat. Azt, hogy mennyire gondolta komolyan Majoros Péter a diszkréciót jól mutatja, hogy a lapnak is megüzente:

”Leszedem a kamerás drónotokat, ha idejöttök!”

A hírek szerint a zenész halálosan komolyan gondolta, hogy lesznek olyan kíváncsiskodók, akik akár a levegőből is, de szeretnék megfotózni a ceremóniát, ezért beszerzett egy olyan kémfilmekbe illő kütyüt, amelyik megzavarja és mozgásképtelenné teszi a közelébe repülő drónokat.

Az év sztáresküvőjének első napja még csak a lazulásról szólt. A megérkezett vendégek beszélgetéssel, s szolíd poharazással töltötték az időt. Ma, szombaton további hírességek teszik tiszteletüket a lagzin, a ceremónia, melynek keretében örök hűséget fogadnak, kora délután lesz, este pedig, ahogy Majkát és a barátait ismerjük, egy féktelen buli veszi kezdetét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában