Bulvár-celeb

2021.07.29. 15:00

Utcára került Csonka András: kitálalt a színész

Álmaiban sem gondolta volna Csonka András, hogy egy keményen átdolgozott nap után nem egy puha ágyban, hanem az autójában kell álomra hajtania a fejét. A színész banális tévedés miatt kényszerült az utcára – igaz, csak egy éjszakára.

Forrás: Ripost

Szerencsétlenül alakult a kedd estéje Csonka Andrásnak. Egy apró figyelmetlenség miatt nem tudott a Szegeden kivett lakásában nyugovóra térni, így jobb híján az autójában töltötte az éjszakát. A színész nagyon higgadtan és viccesen állt ehhez a nem mindennapi esethez.

„Hajnal háromig próbán voltam az Apácashow miatt, így amikor végeztünk, akkor mentem volna a lakásba, amit kibéreltem, de nem nyitotta egyik kulcsa sem a lépcsőházajtót. Aki kiadta nekem a lakását, véletlenül kihagyott egy számot, ezért nem mű­ködött a kapukód. Természetesen a lakás tulajdonosát is hívtam, de sajnos nem értem utol” – mesélte András.

Fotó: Instagram

A közelben lévő hotelben megpróbált egy szobát kivenni, de sajnos telt ház volt a nyári szezon miatt.

„Fáradt is voltam és már nem akartam felkeresni a többi hotelt a városban. Ezért gondoltam ar­ra, hogy az estét az autóban töltöm, ilyen még úgysem történt velem” – nevetett Csonka.

„Na­gyon keveset, mindössze két órát tudtam aludni, mert kényelmetlen volt, és csak háton lehet feküdni az autóban.”

Reggel hétkor a lakás tulajdonosa azonnal jelentkezett a színésznél, hogy bocsánatot kérjen és beengedje a lakásba. András nem volt mérges, sőt úgy gondolja, egy új élménnyel gazdagodott.

Fotó: Ripost

„A nővéremék is itt élnek Szegeden egy ideje, ő is mondta, hogy miért nem hívtam fel őket. Hajnalban nem szerettem volna sem őket, sem a ház egyik lakóját sem felkelteni, hogy engedjenek be. Senkit nem illik és nem is fogok ilyenkor egy embert sem zavarni” – mesélte Pici a Borsnak. A lap cikkét a Ripost szemlézte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában