felértékelődés

2018.03.07. 06:42

Drágulnak az agglomeráció telkei

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki a budapesti agglomerációban szeretne telket vásárolni építkezéshez, van olyan település, ahol majdnem megkétszereződtek az árak az építési kedv fellendülésével.

Az ingatlan.com által a Magyar Idők kérésére összeállított információk szerint a legkedveltebb, fővároshoz legközelebbi településeken átlagosan húszmillió forint fölötti árakkal lehet találkozni.

Balogh László, a hirdetési oldal vezető gazdasági szakértője elmondta, az adatokból egyértelműen kiolvasható, hogy 2015-ről 2016-ra jelentős felértékelődésen mentek keresztül a legnépszerűbb agglomerációs települések. Ebbe a körbe tartozik Diósd, Dunakeszi, Göd, Erdőkertes, Fót, Gyál, Herceghalom, Kistarcsa, Monor, Nagykovácsi, Pécel, Pomáz, Remeteszőlős, Sződliget és Vecsés is – mutatott rá. Hozzátette, a már három éve is drágának számító településeken nagy felértékelődésre sem 2016-ban, sem utána nem került sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában