elismerés

2021.05.15. 22:47

Harmadszor szerepel az OTP LAB a világ legjobb innovációs központjai között

A kiadvány idén is azokat a pénzügyi innovációs központokat ismerte el a díjjal, amelyek folyamatosan új utakat keresnek és új megoldásokat alkalmaznak a pénzügyek világában

Az OTP Bank innovációs központja, az OTP LAB 2019 és 2020 után harmadszor is elnyerte a Global Finance Magazine „Best Financial Innovation Labs” díját – közölte a pénzintézet szombaton.

A kiadvány idén is azokat a pénzügyi innovációs központokat ismerte el a díjjal, amelyek folyamatosan új utakat keresnek és új megoldásokat alkalmaznak a pénzügyek világában, és a jövő banki szolgáltatásait és termékeit fejlesztik – közölte az OTP Bank.

Hozzátették, hogy a rangos nemzetközi mezőnyben a szakmai bírálóbizottság mintegy 60 világcég innovációs központja között díjazta az OTP LAB-et. Ezek között szerepel a Barclays, a Citibank, a Commerzbank, a Deloitte, a PayPal, az UBS és a Wells Fargo.

Kitértek arra is, az OTP Bank négy évvel ezelőtt hozta létre az OTP LAB-et, azzal a céllal, hogy támogassa az újító ötletek megvalósítását, illetve startupokkal, innovatív technológiára épülő vállalkozásokkal és oktatási intézményekkel együttműködve úttörő megoldásokat, lehetőségeket kutasson fel.

Kiemelték, hogy az OTP Startup Partner Programban a bank eddig mintegy 1400 startuppal került kapcsolatba, amelyek közül 45-nél is több részvételével indult tesztprojekt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában