Transzformáció

2022.09.27. 09:31

Májustól MBH Bank néven működik tovább az egyesült MKB és a Takarékbank

Az MBH a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint tízezermilliárd forintos mérlegfőösszeggel.

Az új név kiválasztását egy több mint egyéves, tapasztalt marketing szakértők bevonásával zajló, szakmai márkaalkotási folyamat előzte meg

Forrás: Shutterstock

Az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. 2023 májusában egyesül és az új bank MBH Bank Nyrt. néven működik tovább, egységes márkanévvel és arculattal. Stabil pénzügyi intézménynek számít majd a mintegy 2,3 millió ügyféllel, valamint piacvezető pozíciót foglalhat el a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban. 

A Magyar Bankholding célja Magyarország leginnovatívabb integrált bankjának létrehozása, amely élen jár az ügyfelek személyre szabott kiszolgálásában, valamint elkötelezett a magyar emberek, vállalkozások és gazdaság iránt.

Dr. Barna Zsolt, a Magyar Bankholding elnök-vezérigazgatója az új név kapcsán elmondta: 

Szándékosan új márkanevet választottunk, jelezve, hogy teljesen új bankot építünk. Friss, letisztult, modern arculattal folytatjuk tovább az építkezést, hogy nemzetközi mércével is sikeres bankká váljunk és értéket teremtsünk ügyfeleinknek és Magyarországnak egyaránt.

Az új márkanevet 2023 májusában vezeti be a bankcsoport, első körben a nagyobb, zászlóshajó fiókok újulnak meg, ezt követően fokozatos lesz a fiókok átmárkázása.

Májustól a teljes bankkártya-portfólió és az online felületek is megújulnak az új arculat alatt. Az új márka bevezetésében a reklámkampány és szponzorációs programok mellett a társadalmi felelősségvállalás is nagy szerepet játszik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában