TippmixPro

2023.01.20. 11:00

Nemzetközi szolgáltatóval erősít a Szerencsejáték Zrt.

Az együttműködésnek köszönhetően jelentősen bővül majd a sportfogadási kínálat.

Illusztráció

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

Új nemzetközi szolgáltatóval erősít a Szerencsejáték Zrt.: a B2B iGaming technológiai szolgáltató EveryMatrix biztosítja a jövőben a fejlett digitális sportfogadási szoftvermegoldásokat és szolgáltatásokat a Szerencsejáték Zrt. TippmixPro márkájának – közölte a társaság az MTI-vel pénteken.

A Szerencsejáték Zrt. és a máltai központú EveryMatrix szolgáltató együttműködése alapján a szolgáltató cég megkezdi az előkészületeket, hogy átalakítsa a nemzeti lottótársaság TippmixPro márkájának digitális sportfogadási kínálatát. A díjnyertes OddsMatrix sportfogadási platformnak köszönhetően jelentősen bővül a sportfogadási kínálat és többek között olyan piacvezető fogadási funkciók válnak elérhetővé, mint a korai kifizetések, valamint a fogadáskészítő.

Az EveryMatrix már korábban is számos globális lottótársasági World Lottery Association (WLA) és European Lotteries (EL) megállapodást kötött, együttműködik többek között a Norsk Tipping (Norvégia), az OPAP (Görögország), a Nemzeti Lottó (Málta) és a Veikkaus (Finnország) társaságokkal is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában