Ajándék kivételes alkalmakra

2023.05.12. 15:13

Új sorsjegycsaláddal bővíti portfólióját a Szerencsejáték Zrt.

A Meglepetés kaparósok az ajándékozás örömét elevenítik fel, és nem mellesleg 25, 50 vagy akár 75 millió forintot is lehet velük nyerni – közölte pénteken a Szerencsejáték Zrt.

MW

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Legyen az esküvő vagy születésnap, számos olyan helyzet adódhat, amikor izgalmas és szórakoztató ajándékkal szeretnénk kedveskedni az ismerősöknek, családtagoknak. Ezekre a különleges alkalmakra gondolva bővítette sorsjegyportfólióját a Szerencsejáték Zrt., ezért az új sorsjegyek megjelenése is tükrözi ezt: arany, ezüst és bronz színekben pompáznak.

Az új Meglepetés sorsjegycsalád főjátéka a már jól ismert és népszerű Pénzlift sorsjegy játékmenetét eleveníti fel, ezenfelül minden tagja tartalmaz további játékokat, valamint egy bónuszmezőt is. A Kis Meglepetés nevű szelvényen 2+1 játék kapott helyet, és akár 7 különböző nyereményt is lekaparhatnak a játékosok, a fődíja pedig 25 millió forint. A Nagy Meglepetés nevű kaparóson már 3+1 játék várja a szerencsevadászokat 9 lehetséges nyereménnyel, a fődíj pedig 50 millió forint. A legmagasabb, 75 millió forintos jackpottal kecsegtető Óriási Meglepetésen 5+1 játékkal akár 12 különböző nyeremény is elérhető. Azok a szerencsések pedig, akik a bónuszjátékban is remekelnek, sorsjegytől függően megduplázhatják, megtriplázhatják, de akár meg is négyszerezhetik a sorsjegyen elért összes nyereményüket.

A Szerencsejáték Zrt. piackutatásai azt mutatják, hogy a játékosok szívesen ajándékoznak sorsjegyeket különleges alkalmakra, mint például esküvő, születésnap, névnap vagy évforduló. A Meglepetés sorsjegycsalád ezt a játékosigényt szolgálja ki az árkategóriák széles skálájával.

A nemzeti lottótársaság idén rendhagyó módon, a szóló sorsjegyek mellett két alkalommal is háromtagú sorsjegycsaláddal bővíti kaparósainak kínálatát, hiszen a Neon sorsjegyek után már a Meglepetés sorsjegycsalád is elérhetővé vált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában