Ingatlanpiac

2018.03.17. 10:39

A kétszobás társasházi lakásokat keresik leginkább

Tapasztalatok szerint ha az ingatlant sikerül jól beárazni, a hirdetés közzétételét követő héten kirobbanó érdeklődésre lehet számítani.

Amennyiben az árazás nem elrugaszkodott, könnyen megúszható az alku, és az sem elképzelhetetlen, hogy a lakás a hirdetésben szereplőnél magasabb áron kel el – mutatott rá a szombati Magyar Hírlap cikkében Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat tulajdonosa, aki szerint a legkönnyebben eladható ingatlantípusok a társasházakban lévő lakások, legyen az panel vagy új építésű.

Jellemzően a kétszobás, amerikai konyhás nappalival ellátott ingatlanokat keresik a vevők. Ezek jó befektetések, könnyen értékesíthetők, mindig forgalomképesek.

A fővárosban átlagosan egy-két hónap alatt talál gazdára egy eladó ingatlan, de szerencsés esetben ez az idő akár két hétre csökkenhet – áll a cikkben.

A lapnak Szemler Tamás, a Duna House franchise-igazgatója többek között arról beszélt, hogy a magyar a legfejlettebb ingatlanközvetítői piac a régiós országok között.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában