Időjárás

2022.09.20. 15:30

Némi napsütés mellett hűvös, csapadékos idő lesz szerdán

Kedden és szerdán is változó mennyiségű és vastagságú felhőtömbök lesznek felettünk, időszakosan jobban össze is állhatnak a felhők, emellett általában több órára kisüt a nap. Éjszaka összességében csökken a felhőzet, de helyenként maradhatnak felhősebb körzetek. A szélvédett részeken pára-, ködfoltok is képződhetnek. Kedden több helyen, nagyobb számban nyugaton, illetve a Tisza vonala mentén lévő összeáramlás mentén alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Szerdán elsősorban a Dunától keletre lehetnek elszórt jelleggel záporok, zivatarok, máshol csak elvétve lehet csapadék. 

Az északi, északnyugati szél élénk, főleg a szélcsatornában erős lesz, de zivatarok menetén is lehet átmeneti szélerősödés. 

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 2 és 8 fok között valószínű. A derült, szélvédett részeken lesz a leghidegebb, a fagyzugokban pedig fagypont köré is csökkenhet a hőmérséklet. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 13 és 18 fok között alakul.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!