időjárás

2017.11.16. 05:43

Felhős csütörtökre számíthatunk

A legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 9 fok között alakul.

Éjszaka dél felől mindenütt megnövekszik a felhőzet, így a reggeli órákra már csak az északkeleti tájakon marad szakadozott a felhőzet. Jelentéktelen csapadék – kisebb szitálás formájában – a déli területeken fordulhat elő ismét. Gyenge északkeleti szélre kell számítani. Hajnalra a hőmérséklet enyhébbnek ígérkezik az elmúlt naphoz képest. A déli megyékben lesz a legmelegebb, itt 4, 6 fokos minimumok várhatóak, a kevésbé felhős északi tájakon jellemzően fagypont körüli, illetve alatti értékekre számíthatunk, -7 és -2 fok körüli minimumokkal. Reggelre várhatóan enyhül az idő ezen tájakon is. Az ország középső területein fagypont körüli értékekre van kilátás.

Délután is marad a felhős idő, csupán északkeleten számíthatunk némi napsütésre. Kisebb eső, szitálás a nyugati tájakon fordulhat elő. Az északkeleti szél gyenge marad. A legmagasabb hőmérséklet 7, 9 fok körül alakul, míg másutt 4, 6 fok lesz a jellemző.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!