Bulvár-celeb

2021.07.24. 13:09

Kiszabadult a börtönből Muki, a kegyetlen gyilkos, aki megerőszakolta és felgyújtotta P. Henriettát

15 év után szabadult a börtönből P. Henriett gyilkosa. Muki 2006-ban kegyetlenül végzett 18 éves lánnyal. A makóiak most félnek.

Forrás: Bors archív

Kiszabadult a börtönből a kegyetlen gyilkos, a Mukiként elhíresült K. András.

2006-ban brutálisan végzett 18 éves áldozatával. Miután a lányt megerőszakolta és megkötözte, Makóra ment, elkérte egy ismerőse robogóját, és másfél liter benzint vásárolt. A benzint később a lányra öntötte, öngyújtójával meggyújtotta, aztán magára hagyta.

A szerencsétlen nőnek végül sikerült elmenekülnie a helyszínről és segítséget kérnie a közelben dolgozó hagymaszedőktől, akik azonnal mentőt hívtak hozzá.

Henrietta pár hét múlva belehalt szörnyű sérüléseibe.

Az akkor mindössze 15 éves fiú a legsúlyosabb büntetést kapta. Mivel a bűncselekmény elkövetésekor kiskorú volt, megúszta az életfogytiglant. Most viszont szabadult.

Börtönpszichológusa korábban egy interjúban azt mondta róla, az ilyen személyiségű emberekből lesz sorozatgyilkos.

P. Henrietta gyilkosa a büntetése alatt ugyanis megbánást soha nem tanúsított, sőt, kicsit büszke is volt a tettére, és élvezte az ölést.

A TV2 Tények információja szerint már meg is ünnepelte a szabadulását. Makón lakik, jelenleg lánytestvérénél. A helyiek rettegnek tőle.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!