borzasztó

2021.08.26. 06:06

Brutális felvétel: megvert egy nőt, eltörte egy férfi orrát az őrjöngő részeg a strandon

Azért esett neki három embernek, mert rászóltak, hogy részegen ne ugráljon a vízbe.

Forrás: Ügyészség

Három embert is megvert egy férfi a budapesti Dagály strandon. Egyiküket olyan brutálisan ütötte, hogy eltört az arccsontja és az orra. Egy nőnek sem kegyelmezett, őt megütötte kétszer is, méghozzá szintén ököllel. A nőnek komoly zúzódásai lettek az orrán.

A férfi pont egy éve egy XIII. kerületi strandon részegen ugrált be a medence széléről a vízbe, a többi strandoló közé. Az ugrálást akkor sem hagyta abba, amikor az úszómester rászólt.

Pont egy újabb ugrásra készült, a medence szélén állt, amikor egy, a barátnőjével ott fürdőző férfi is rászólt, hogy fejezze be. A férfi ezt nehezményezte, indulatos lett és kiabálni kezdett, miközben ütött és rúgott vitapartnere felé – írja az Origo.

Amikor meglátta, hogy a férfi, akire korábban rátámadt, az úszómesterrel és a biztonsági őrrel tér vissza, kiabálni kezdett, majd indulatosan ismét megpróbálta többször megütni őt, a férfinak azonban sikerült kitérnie az ütések elől.

Ekkor a megtámadott férfi barátnője a támadó elé lépett, hogy ne bántsa a párját, mire a nőt is megtámadta, kétszer ököllel arcon is ütötte.

A nőnek több zúzódás lett az orrán.

Ezt látva, az először megtámadott férfi testvére is közbelépett. A szóváltás után dulakodás alakult ki közöttük, amelynek során az agresszív férfi ököllel olyan erővel ütötte meg ellenfelét, hogy annak az orra és arccsontja is eltört.

Az egészről videó is készült. Ezen nemcsak a verekedés, hanem az is jól látszik, hogy több tucat ember megdöbbenve nézi az eseményeket.

Az agresszív férfit felfüggesztett börtönre ítélhetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!