Bulvár-celeb

2021.10.28. 22:13

Egy háromgyerekes anyuka is szörnyethalt a mélykúti hármas karambolban

Hármas karambol történt az 55-ösön, Mélykútnál csütörtök este. A balesetben két ember meghalt, három személyt kórházba szállítottak.

Forrás: baon.hu /Pozsgai Ákos

Csütörtök este az 55-ös főúton, Bács-Kiskun megyében, Öregmajor és Mélykút között összeütközött két személyautó és egy traktor. Hivatalosan meg nem erősített helyszíni információk szerint egy elrontott előzés okozta a tragédiát.

Mindkét autó sofőrje a helyzínen meghalt
Fotó: baon.hu /Pozsgai Ákos

 

Egy Mélykút felé haladó autó sofőrje az előtte haladó a traktor előzésébe kezdett, de már nem tudta befejezni a manővert, frontálisan összeütközött a szemből érkező autóval. Utóbbi jármű megpördült és az árokba csapódott, míg a másik autó becsúszott a traktor alá

- írja a baon.hu.

Az árokba csapódott autóból alig maradt valami
Fotó: baon.hu / Pozsgai Ákos

 

A baon.hu információi szerint az árokba csapódott autóban egy fiatalabb és egy idősebb nő, valamint három gyermek utazott. A két személyautó sofőrjét a helyszínre riasztott halasi hivatásos, jánoshalmi önkormányzati és mélykúti önkéntes tűzoltók feszítővágóval szabadították ki a roncsokból.

Az egyik autó a traktor alá csúszott
Fotó: baon.hu / Pozsgai Ákos

 

A két sofőr életéért hosszasan küzdöttek a mentők, de olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy egyiküket sem lehetett már megmenteni.

Helyszíni információk szerint az egyik gyermeket medencecsonttöréssel szállították a halasi kórházba.

A szörnyű tragédia helyszínéről a baon.hu hírportál fotógalériát tett közzé, ezt IDE KATTINTVA érheti el.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!