sokkoló

2021.10.11. 08:13

Kaszával, késsel, kötéllel tartotta rettegésben családját az őrült alsózsolcai férfi

Az alsózsolcai férfi hosszú időn át valóságos rettegésben tartotta a családját, azaz élettársát és nevelt gyereküket: mindent bereteszelt, beláncolt, a kulcsokat pedig magánál tartotta, az ágya mellett borotvát, kést és kaszát is tartott, emellett többször életveszélyesen is megfenyegette őket.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Tavaly májusban azonban megengedte nekik, hogy ügyintézés miatt elmenjenek otthonról, de ekkor is közölte: ha nem sietnek haza, megöli őket. Bár az asszony gyorsan hazament, mire hazaért, a férfi már teljesen bekattant:

az előszobába fejszét, baltákat és egy karót, a teraszra pedig egy csomóval ellátott kötelet készített össze nekik.

Anya és fia, ahogy meglátták a felhalmozott fegyver- és szerszámkészletet, nem haboztak, összeszedték minden bátorságukat, és elrohantak a háztól.

Az őrült fogvatartó még ezek után sem állt le, ugyanis miután élettársa és a gyerek elmenekültek, ő fogta magát, és felgyújtotta közös lakásukat, ami porig égett. A férfit őrizetbe vették, most pedig szerdán bíróság előtt kell majd felelnie tetteiért – írja a Bors.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!