Bulvár-celeb

2021.10.23. 03:00

Sokkot kapott a falu: brutális gyilkosság történt Tömörkényben

Lelkiismerete miatt vallott a gyilkos: egy 40 év körüli férfi feladta magát a rendőrségen és beismerte, hogy megölte szeretője férjét. Egész Tömörkény megdöbbent.

Forrás: police.hu / illusztráció

Bántotta a lelkiismerete, ezért feladta magát a rendőrségen egy 40 év körüli tömörkényi férfi. Azt mondta, megölte szeretője férjét, a holttestét pedig vízbe dobta.

A rendőrök nagy erőkkel keresik a testet. A faluban élők sokkot kaptak, a férj ugyanis még áprilisban tűnt el, azóta keresték, de nem gondolták, hogy gyilkosság áldozata lett.

A delmagyar.hu azt írja: a portálnak pénteken többen is elmondták, hogy aki feladta magát egy fiatal helyi gazdálkodó, akinek földjei vannak, és teheneket tart. Azt mondták, hogy megismerkedett, és jó viszonyban lett egy korábban Budapestről Tömörkénybe költőző párral, és a nővel szerelmi viszonyba keveredett. A másik férfi ezt megelégelhette, és számon kérte a szeretőt.

Ez a vita fordulhatott gyilkosságba korábban. A fiatalember azonban nem viselte el a terhet és ezért döntött úgy, hogy feladja magát. Tény, hogy a nővel Tömörkénybe költöző férfit hónapok óta nem látta senki sem, viszont a holtteste sem került elő. Azt viszont többen is elmondták a portálnak, hogy

a fiatal férfi nem „gyilkos” típus, az egyik közeli szomszédja szerint a légynek sem tudna ártani. Hasonlóan vélekedett egy másik helyi is, aki szerint a budapesti nő felbukkanásáig barátnője sem volt a férfinek, kizárólag a munkájával foglalkozott.

A tömörkényieket mindenesetre foglalkoztatja az ügy, szinte mindenki arról beszél a faluban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!