Bulvár-celeb

2021.10.14. 16:30

Több éve eltűnt magyar lány holttestére bukkanhattak Németországban

A lány holttestéről fantomkép is készült, ami sokak szerint nagyon hasonlít a hét éve eltűnt lány fotójára.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Bundesstraße 28-as úton egy parkoló melletti árokban talált rá egy gombaszedő a fiatal nő holttestére, mintegy 800 méterre a Kniebis hegycsúcstól a közelmúltban.

A hatóságok szerint a nőt meggyilkolhatták, ugyanis égésnyomokat találtak rajta testszerte. A nőt idáig nem tudták azonosítani, így fantomképet készítettek róla, és lefényképezték a tetoválásait. A fotók azóta bejárták a magyar és a német Facebook-csoportokat, ahol többen is felfigyeltek rá, hogy a rajz mennyire hasonlít egy hét éve eltűnt kokadi lányra, N. Mercédeszre.

A Baden-Würtenberg-i rendőrség által közzétett képek ide kattintva tekinthetőek meg, míg a magyar lány körözési fotója itt érhető el.

Mercédesz ellen elfogatóparancs is érvényben van, ugyanis nem jelent meg egy tárgyaláson tavaly. Ismerősei azonban állítják, nem önként távozott az országból a fiatal magyar lány, akit garázdaság miatt köröz a magyar rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!