Borzasztó baleset

2021.11.25. 06:20

Áthajtott egy rendőrön a részeg sofőr Mecseknádasdon

A rendőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A rendőrök egy rendszám nélküli autót akartak igazoltatni, de a sofőr nem állt meg, menekülni kezdett. Amikor sikerült megállítaniuk, az egyik rendőr odalépett a vezetőoldali ajtóhoz. Ekkor a férfi hirtelen elindult, elsodorta a rendőrt és áthajtott rajta.

A rendőrök november 23-án, egy mecseknádasdi benzinkútnál akartak igazoltatni egy autóst, mert nem volt a kocsiján rendszám, de a sofőr egy földesútra menekült. Egy tisztáson sikerült megállítani. Ekkor az egyik rendőr odament a vezetőoldali ajtóhoz és megpróbálta kinyitni.

A férfi ekkor hirtelen elindult, elsodorta a rendőrt és áthajtott rajta. A mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

A férfit még aznap, Hidason elfogták a sebesült kollégái. A 29 éves férfi alkoholszonda és kábítószer gyorstesztje is pozitív értéket mutatott. Emellett a lakásában 201 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak. A férfit őrizetbe vették, kihallgatni viszont az állapota miatt egyelőre nem tudták. A rendőrök vizsgálják az eset körülményeit – írja az Origo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!