Bulvár-celeb

2021.11.19. 05:55

Kiskorú lányt erőszakolt meg egy gyulai szórakozóhely üzletvezetője

A Gyulai Járási Ügyészség kezdeményezte egy 52 éves büntetett előéletű férfi letartóztatását, aki egy 15 éves lánnyal annak akarata ellenére szexuális cselekményt végzett.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A 15 éves lány november 6-án éjszaka a barátaival egy gyulai szórakozóhelyen tartózkodott. A lány az este folyamán alkoholt is fogyasztott, melytől közepesen ittas állapotba került. A hajnali órákban a szórakozóhely üzletvezetője felfigyelt rá és behívta az alagsorban található VIP-szobába beszélgetni – írja a Békés megyei hírportál.

A szoba ajtaját a férfi belülről bezárta, majd a kanapén ülő sértettet fogdosni kezdte. Bár a sértett többször kérte, hogy hagyja békén, a férfi két kézzel hátranyomta a kanapén, a kezeit lefogta, majd vele akarata ellenére néhány percen keresztül közösült.

A férfi ezt követően a mosdóba távozott, melyet kihasználva a sértett a helyiségből kiszaladt.

A kényszerintézkedés kezdeményezésére egyrészt a szökés, elrejtőzés veszélye miatt került sor, másrészt fennállt annak a veszélye is, hogy a terhelt szabadlábra kerülése esetén a kihallgatott, vagy a még ki nem hallgatott tanúk megfélemlítésével vagy jogellenes befolyásolásával a bizonyítás eredményességét veszélyeztetné.

A Békéscsabai Járásbíróság nyomozási bírója elrendelte a férfi letartóztatását – tájékoztatott a megyei főügyészség.

Frissítés: A beol.hu információi szerint az ingatlan tulajdonosa egy békéscsabai cég, mely bérbe adta az ingatlant egy körösladányi székhelyű vállalkozásnak. A letartóztatott férfi a bérlő céggel áll kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!