Kegyetlen

2021.12.06. 17:04

Parkettával támadt párja egy nőre, brutális sérüléseket szenvedett

Életveszélyesen megsérült az a fiatal nő, akire élettársa támadt rá tavaly ősszel Domonyban. A Pest megyei rendőrök lezárták a nyomozást.

Mentők és rendőrök érkeztek tavaly ősszel, szeptember 21-én reggel egy domonyi házhoz. Az ott lakó nőt kellett kórházba vinni, miután 28 éves élettársa egy vita után nekiesett egy parkettadarabbal.

A 25 éves áldozat életveszélyes állapotba került. Az életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

Megrepedt lépét el kellett távolítani, a hasnyálmirigyfarok sérült kis ütőerét pedig el kellett látni.

Míg a nő életéért a kórházban küzdöttek, a férfi a kihallgatóhelyiségben válaszolt a nyomozók kérdéseire.

Vallomást tett, amelyben részletesen taglalta a reggeli eseményeket.

Azt állította, hogy párja dühös lett, amikor megtudta, hogy megcsalta. Veszekedtek. A nő egy parkettadarabot dobott felé, de nem találta el. A férfi ezt markolta fel, amit visszadobott, így eltalálta vele a nő oldalát. Mivel egyre rosszabbul lett, mentőt hívtak hozzá.

Azt már letagadta, hogy máshogy is bántotta volna, de az orvosszakértő megállapította, hogy a nő sérülései nem keletkezhettek egy visszadobott fadarabtól. A szakember szerint az életveszélyes állapot előidézéséhez legalább közepes, vagy annál erősebb tompa behatás kellett.

A bizonyítékok alapján a férfi rugdosta és meg is ütötte.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály lezárta az életveszélyt okozó testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, az ügy iratait pedig átadták az illetékes ügyészeknek – írja az Origo.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában