Őrizetben

2022.01.31. 15:30

Ámokfutott és karambolozott a budapesti férfi, mindezt a vezetéstől eltiltva

A rendőröket meglátva a záróvonalon fordult meg egy autós 2022. január 27-én éjfél körül a Kőbányai úton.

A X. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei utána indultak, a jármű vezetője azonban a megkülönböztető jelzést figyelmen kívül hagyva tovább száguldott - írja a Police.hu. 

A Könyves Kálmán körút kereszteződésébe a tilos  jelzés ellenére hajtott be, ahol összeütközött egy ott szabályosan közlekedő gépkocsival. A sofőr kiugrott az autóból, és futva próbált elmenekülni, de a járőrök, és a Terrorelhárítási Központ éppen arra közlekedő munkatársai néhány méteren belül elfogták. A balesetben senki nem sérült meg.

Kiderült, hogy a 22 éves fővárosi férfi nem véletlenül próbált eliszkolni: korábban eltiltották a vezetéstől. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály nyomozói R. Józsefet cserbenhagyás vétsége és járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétsége miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették, és megtették a megfelelő lépéseket letartóztatása érdekében.

Borítókép: Police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!