Csalás

2022.02.02. 06:00

Többszörösen körözött bűnözőt fogtak el a fővárosban - meglepő, hány ügyben volt sáros a hölgy

A Nógrád megyei rendőrök január 30-án délután fél 2-kor Budapesten, a XVII. kerületi Kaszáló utcában kapták el a 44 éves nőt, aki ellen 11 elfogatóparancs volt érvényben.

Az elfogott csaló az országos toplistás körözött személyek között szerepelt. A Salgótarjáni Járásbíróság európai elfogatóparancsot is kiadott ellene, az Esztergomi Járásbíróság pedig további négy, a Siófoki Járásbíróság két, a Székesfehérvári, a Kecskeméti és a Keszthelyi Járásbíróság, a Budapesti Rendőr-főkapitányság, illetve a Pásztói Rendőrkapitányság egy-egy elfogatóparancsot - derül ki az Origo cikkéből.

A budapesti nő többször foglalt szobát álnéven az interneten keresztül az ország különböző szálláshelyein. 

A hotelek szolgáltatásainak igénybevétele után mindig fizetés nélkül távozott, több százezer forintos kárt okozva ezzel a magyar turizmusnak.

A rendőrök a nyomába eredtek. Mindenkit kikérdeztek, minden nyomot megvizsgáltak, így jutottak el hozzá. Elfogása után a nőt a XVII. kerületi Rendőrkapitányságra vitték, ahol őrizetbe vették.  

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!