Felkavaró

2022.04.19. 07:19

Felesége és unokahúga ölette meg az ismert magyar mulatószenészt

V. István hónapok óta eltűntként keresték, elásott és összeszurkált holttestére a napokban bukkantak rá.

Egész Bihar megyét sokkolta az a brutális, krimibe illő gyilkosság, amire a napokban derült fény. Az Erdélyben ismert és népszerű mulatószenész, a 45 éves érsemjéni V. István még decemberben, nem sokkal karácsony előtt tűnt el, a családja országszerte és hazánkban is kerestette, azonban nem akadtak a nyomára. Egészen mostanáig, ugyanis a zenész holttestére a napokban Érmihályfalván bukkantak rá, és vele együtt a döbbenetes igazságra: kiderült, hogy a férfit megölték, a gyilkosságot pedig nem más tervelte ki, mint az eltűnését is jelentő felesége, méghozzá István unokahúgával együtt.


A két asszony ugyanis titokban egymásba szeretett, és úgy látták, kettejük szerelme között csupán István áll. A férfi felesége ezért megbízott egy többszörösen elítélt érmihályfalvi bűnözőt, akinek 40 ezer lejt ajánlott fel azért, hogy csalogassa ki férjét az erdőbe, ahol ölje meg, majd ássa el.

 

Az unokahúg vallott a zsaruknak
 

A feleség már ekkor is gyanús volt a hatóságok előtt, mivel az asszony a kihallgatások alatt többször is megváltoztatta a vallomását. A sokadik kihallgatás után aztán elismerte, hogy ő végzett Istvánnal, azonban ekkor még azt mondta: önvédelemből cselekedett, miután férjét lelökte a lépcsőn, aki beverte a fejét a padlóburkolatba, a nő pedig megrémült, és a testet a Körösbe dobta. A rendőrség ezután napokig kereste a folyóban hatalmas erőkkel a férfi holttestét, egészen addig, míg az asszony szeretője, azaz István unokahúga, Anna megtört, és mindent beismert - írta a Főtér.Rokonok vigasztalták a gyilkos asszonyt
 

A bérgyilkos és a két szerető végül beismerte tettét, mindhármukat letartóztatták, elszámoltatásuk pedig jelenleg is zajlik. István ismerősei sokkot kaptak, mikor kiderült, mi történt valójában:

Utolsó percig reménykedtünk, hogy élve kerül elő Pisti

– mesélte lapunknak a férfi ismerőse - Nem tértünk azóta sem magunkhoz, főleg, miután kiderült, mi is történt vele, nem tudjuk elhinni, hogy a saját unokatestvére és a felesége, gyermekei anyja tervelte ki ezt az egészet. Pisti vallásos, jó ember volt, aki szerette a családját, a gyerekeit és a feleségét is - mondta szomorúan a férfi. Elárulta, hogy a "gyászoló" feleséget még István rokonai vigasztalták:

Szegény nővére még nyugtatgatta is azt a nőt, vigasztalta az egész család. Hogyan volt gyomra mindenhez, azt felfogni sem bírjuk

– ingatta a fejét dühösen.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!