A lakosság segítségét kéri

2022.04.03. 12:24

Megtalálta, de nem adta le a pénztárcát, ezért keresi a rendőrség

A győri rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításában.

A Győri Rendőrkapitányság 08010/883/2022. bűnügyi számon büntetőeljárást folytat jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint a sértett 2022. március 11-én 14 óra 5 perc és 15 óra 10 perc között Győr város területén történő közlekedése során vélhetően 

kirántotta a kabátja zsebéből pénztárcáját - az abban lévő iratokkal és készpénzzel együtt -, amit a képen látható ismeretlen férfi megtalált, azonban a tárcát nem adta le. Időközben a bukszában lévő iratokat és személyes tárgyakat visszajuttatták a sértetthez, azonban a pénztárcát és a készpénzt nem.

A tárca megtalálójáról, a feltételezett elkövetőről a rendőrség kamerafelvétellel rendelkezik.

 

 

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon személyesen, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112–es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!