Borzasztó veszteség

2022.09.03. 07:01

Bólyi baleset: az egész település gyászolja a tragikusan elhunyt Áront

Egy kamionnal ütközött a bólyi motoros.

Fotó: Shutterstock

„Ugye tudjuk, kié a motor” – írta egy férfi a Facebookon, miután szerdán a rendőrség képeket közölt arról a balesetről, amely az M60-as autópálya és az 5701-es út kereszteződésében, az autópálya bólyi felhajtójánál történt. Bár hivatalosan egyelőre tisztázatlan okokból történt a szerencsétlenség, a Balesetinfo úgy tudja, a kamion kikanyarodott a motoros elé, aki már nem tudta elkerülni az ütközést.

Fotó: Balesetek Baranya Megye Bamosz Kft

Maga alá gyűrte a kamion

A motort vezető 38 éves bólyi férfi annyira súlyosan megsérült, amikor a kamion maga alá gyűrte a motorját, hogy a helyszínen életét vesztette. A településén azonnal futótűzként terjedt el a hír: Áron meghalt. Mindenki felismerte az összeroncsolódott motort a képeken, egyből tudták, kiről van szó. Mivel a férfi a helyi pizzériában dolgozott ételkiszállítóként, rengetegen ismerték. „Megdöbbenve, mély fájdalommal búcsúzunk jó barátunktól, volt kollégánktól és osztozunk családja gyászában! Áron, hiányozni fogsz!” – írták a a helyi pizzéria közösségi oldalán.

„Túl korán távozol”

„Többet nem hozod a pizzát! Soha nem fogadtál el borravalót, mindig úgy kellett noszogatni, hogy tedd el! Túl korán távozol, nagyon sajnálom” – írta egy ismerőse. „Drága unokatestvérem! Nagyon fogsz hiányozni. Mindig jó ember voltál. Az angyalok őrizzék álmodat” – olvasható egy rokon bejegyzése a közösségi oldalon a Bors cikke szerint.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!