Durva

2022.09.08. 05:02

Felborított egy autót az M1-esen a BMW-s nő, megállás nélkül hajtott tovább (videó)

Felborította az előtte haladót, majd megállás nélkül továbbhajtott egy autós az M1-esen.

Fotó: Shutterstock

Egy 49 éves nő 2022 márciusában az M1-es autópályán közlekedett Ausztriából Győr irányába. Mosonmagyaróvár térségében járt, amikor utolérte az előtte szabályosan haladó járművet.

A nő figyelmetlensége miatt nem mérte fel jól az előtte haladó sebességét, emiatt az autó hátuljának ütközött, az árokba lökte, ahonnan a 71 éves sértett autója visszaperdült az úttestre, és az oldalára borulva állt meg.

A balesetet okozó nő a történteket követően nem állt meg a helyszínen, nem győződött meg az általa okozott baleset következményeiről, hanem folytatta útját. A balesetben a sértett könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség segítségnyújtás elmulasztásának minősített esete miatt emelt vádat, amelyért három évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható. Emellett indítványozták, hogy a vádlottat tiltsák el a járművezetéstől is – írja az Origo.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!