Krimi

2022.09.23. 05:05

Majdnem megölt egy ápolónőt, egy másikat súlyosan megsebesített egy beteg a szentesi kórházban

Csak a szerencséjének köszönheti az életet az a szentesi ápolónő, akinek a nyakát egy üveggel vágta meg egy zavarodott beteg a Bugyi István Kórházban. A 62 éves angol egy másik nővért is megsebesített, őt a karján vágta meg.

Fotó: police.hu

Szerda hajnalban horrorfilmbe illő jelenet történt a szentesi kórházban. Egy zavarodott állapotban lévő külföldi állampolgárságú beteg egyelőre tisztázatlan okokból betörte a kórterem ablakát és az üvegdarabokkal rátámadt a Bugyi István Kórház alkalmazottjaira.

A 62 éves angol beteg két ápolónőt sebesített meg, közülük az egyiknek egy mély vágást ejtett a karján, a másikat pedig a nyakán sebesítette meg. Utóbbinak óriási szerencséje volt, ugyanis ha mélyebb sebet ejt az őrjöngő beteg, akkor könnyen tragédiába is torkollhatott volna a támadás.

Az ügy kapcsán megkerestük a kórházat, hogy megtudjuk, milyen állapotban vannak a nővérek, ám csak a történteket erősítették meg, nyilatkozni nem kívántak.

Egy 62 éves angol állampolgár ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon. A bűncselekmény elkövetése során a két ápolónőn kívül más nem sérült meg – fogalmazott a Bors megkeresésére a Csongrád-Csanád megyei Rendőr-főkapitányság.

Nem az első eset, hogy kórházi dolgozóra támad egy beteg. 

Talán az idei egyik legborzalmasabb eset a budapesti XIII. kerületi Honvédkórházban történt, ahol a támadás után a sebesült orvos sürgős műtéti beavatkozásra szorult. Az 54 éves kínai beteg a támadást megelőzően hallucinációkra panaszkodott, viszont a kapott gyógyszert nem volt hajlandó beszedni. Egy rutinvizsgálat során teljesen váratlanul egy késsel támadt rá a védtelen orvosára. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában