Keresetlen szavak

2022.09.17. 06:00

Nem kímélik a kommentelők a gyermekét megkéselő apostagi nőt

Durva üzeneteket kap az anya, aki súlyosan megsebesítette 6 éves kislányát.

Forrás: Shutterstock

Az Apostag nevű községben egy nő kis híján megölte mindössze hatéves lányát. A rendőrség közleménye szerint kedden négy óra körül támadta meg a gyermeket, akit életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. Úgy tudni, hogy a gyermeket jelenleg gépek tartják életben - írja a Ripost. 

Judit valamitől bekattanhatott, és az ágyban fekvő, bizonyára alvó gyermekére támadt rá a késsel – legalábbis erre utalnak a nő édesapjának szavai: "A lányom súlyos beteg, más magyarázat nem létezhet a tettére."

Az apa, József a történtek ellenére is igyekszik kitartani Judit mellett. „Már beszéltem a gyermekkórházzal. Az unokámat gépek tartják életben, remélem, megmenekül” – fogalmazott a nagypapa. Hozzátette, hogy mire a támadást észlelte, már erősen vérzett a gyermek feje. Judittal korábban is voltak kisebb problémák, az állandó balhézásai miatt kitiltották a helyi kocsmákból.

„Rendszeresen részegen támolygott az utcán. Borzalom, hogy egy ilyen nőnek gyermeket ad az isten! Fannika idén kezdte az általános iskolát, a kompetenciafelméréseken pedig ő teljesített a legjobban” – tudatta a család egy közeli ismerőse.

Úgy tudni: Judit két évvel ezelőtt veszítette el a daganatos betegségben szenvedő édesanyját, a testvére, Eszter pedig nem sokkal előtte dobta el az életét. Ráadásul korábban voltak már mentális problémái, amelyek miatt kezelték, és gyógyszereket kellett szednie. Előfordult, hogy azokat nem vette be, de olyan is megesett, hogy éppen a pirulákra ivott.

Az anyát pszichiátrián ápolják. Napokig nem is tudták kihallgatni a rendőrök. A legfrissebb hírek szerint azóta a nő beismerte a bűncselekmény elkövetését. 

Büntethetőségét az orvosszakértői vizsgálat fogja megállapítani.
A kislányt azóta megműtötték, de még mindig súlyos, életveszélyes az állapota.

Forrás: Facebook

A megrázó eseménynek hamar híre kelt, az emberek pedig megdöbbenve fogadták, hogy egy édesanya saját 6 éves kislánya ellen fordult. Sokak durva szitkokkal illetik a nőt, de ennél sokkal szörnyűbb dolgokat is kívánnak neki.

„Az ilyen emberrel ugyanezt kéne csinálni, nagyon brutális, amit egy ártatlan gyerekkel csinált” – fogalmazott egy kommentelő.

„Az, akiben a legjobban kellett volna megbíznia, az tett vele ilyen szörnyűséget… Szegénykém” – folytatta másvalaki

„Szegény gyermek...mit élhetett át testileg és lelkileg” – szörnyülködött egy másik kommentelő.

„Ezt nevezitek anyának? Ez egy utolsó mocskos féreg... Remélem kicsinálják ezt a rohadékot! Mielőbbi jobbulást a kicsinek, és bízok benne, hogy szerető családhoz kerül, ha felépül” – kívánta egy hozzászóló.

„Édesanya? Az ilyet ne nevezzük már annak, ha lehet! Ezt a valamit még embernek se. Börtönbe életfogytig, hogy egész életében emlékezzen arra, amit tett és szenvedjen!” – vélekedett egy férfi.

„Remélem a börtönben fogja leélni az életét! Az ilyen nem normális” – értett egyet a fenti bejegyzéssel egy másik kommentelő.

Címkék#Ítélet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában