Felfoghatatlan tragédia

2022.09.07. 06:45

Öten haltak meg egy szörnyű, frontális karambolban Miskolc és Szerencs között

A szülészeten értesült az anyuka arról, hogy kamasz lányát és férjét is elveszítette a tragikus karambolban. Nem sokkal később megszületett a gyermeke...

Forrás: boon.hu

Fotó: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Összeütközött két személygépkocsi kedd este 21 óra körül a 37-es számú főút 24. kilométerénél, a Miskolc és Szerencs közötti útszakaszon, a balesetben öten meghaltak – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon. A két személygépkocsi frontálisan ütközött.

Fotós:  Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság / Forrás: boon.hu

A rendőrség vizsgálja a körülményeket.

Eddig annyit lehet tudni, hogy a 37-es úton egy férfi közlekedett Szerencs felől Miskolc irányába, áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő autóval, amelyben 4-en ültek. A vétlen sofőr mellett még egy fiatalember, egy nő és egy 13 éves gyermek lelte halálát azonnal. A másik autóban ülő sofőr, aki egyedül utazott, szerencsi illetőségű volt. A nagy erejű ütközéstől mindannyian azonnal meghaltak. Erről Janasóczki Attila, a megyei rendőr-főkapitányság sajtósa tájékoztatta a boon.hu szerkesztőségét.

A Tények úgy tudja, hogy a vétkes, sofőr jelentősen túllépte a sebességhatárt, átsodródott a szembejövő sávba, ahol ütközött a szabályosan közlekedő autóval. A vétlen autóban családtagok utaztak, mind meghaltak.

A Bors közben kiderítette: kamasz lányát és férjét is elveszítette, majd órákkal később császármetszéssel a világra hozta második gyermekét egy megyaszói családanya. 

Mónika a szülészeten értesült a tragédiáról, mely szerint szerettei, és a velük utazó két barátjuk súlyos autóbalesetet szenvedtek.

Attila és Mónika a második közös gyermekét várta a 13 éves Noémi után. A kislány hetek óta semmi másról nem beszélt, csak a testvére születéséről.

A családanya már napok óta a szülészeten tartózkodott, amikor hitvese és gyermeke család két barátjával együtt Miskolc közelében autózott, és egy sofőr beléjük szaladt az autójával. A baleset valamennyi résztvevője életét vesztette, dacára annak, hogy a mentők hamar a helyszínre értek.

A család összeomlott a tragédia után.
Forrás: Metropol

Attila unokatestvére, János megtörten nyilatkozott a Borsnak:

Hihetetlen, hogy már megint egy tisztességes ember ment el a kislányával együtt. Attilával nőttem fel, együtt jártunk iskolába, együtt játszottunk a nagymamánál. Ati három éve temette el az édesanyját, az nagyon megviselte, de igyekezett túllépni a tragédiáján. Állványozó vállalkozóként 20 embernek biztosított megélhetést.

A tragédiát nem lehetett Mónika előtt eltitkolni, hiszen várta volna a férjét a baba megszületése után. A család egy másik tagja elmondta: az orvosok időközben elvégezték a császármetszést.

A kis Zoé és Mónika is egészségesek, persze Mónikának valahogy fel kell dolgoznia a szörnyűséget. Mi mellette állunk, szüksége is lesz a támogatásra. Csak abban bízunk, hogy a stressztől nem apad el a teje

– fejezte be a közeli rokon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!