Krimi

2022.10.18. 01:52

A férj sem tudott a terhességről – Letartóztatták az újszülöttjét meggyilkoló anyát

Az újszülött kisfiú halálát nem az ellátatlanság, hanem az okozta, hogy az anyja egy nyakára tekert ruhadarabbal megfojtotta.

Ebben a faházan találták meg a csecsemő holttestét.

Forrás: sonline.hu

Fotó: SMRFK

A gyanú szerint a nő 2022. október 13. napján eltitkolt terhességét követően egy fiúgyermeknek adott életet, de a szülés után nem sokkal megölte.

Az eddigi vizsgálatok szerint az újszülött kisfiú egészségesen született, halálát nem az ellátatlanság, hanem az okozta, hogy az anyja egy nyakára tekert ruhadarabbal megfojtotta, majd a holttestet egy zacskóba tette és egy lakatlan házban hagyta.

A gyanúsítottat a nyomozók 2022. október 15. napján vették őrizetbe.

Az ügyészség hivatalosan kérte a 27 éves nő letartóztatását, akit 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt hallgattak ki gyanúsítottként a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói.

A falubeliek megdöbbentek az eseten, a TV2 Tények riportjában többen elmondták: hiába tagadta a nő, hogy gyermeket vár, látszott rajta. A bábonymegyeriek szerint

 a nő párját nagyon megviselték a történtek: a férfi állítja, nem tudott a terhességről. Miután megtalálták a halott babát, a nő csak annyit mondott neki, hogy elvetélt.

A sonline.hu információi szerint a család nem élt rossz körülmények között, egy többgenerációs családi házban laktak a faluban, és a környéken élők nem tudtak róla, hogy veszekedtek volna. A pár négy gyermeket nevelt, három az anya első kapcsolataiból született, és volt egy közös gyermekük a jelenlegi élettársával.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!