Krimi

2022.11.20. 05:54

Borzalmas gyilkosság történt Cegléden, vérfagyasztó nyomok borították az áldozatot

Az 52 éves férfi egy pajszerrel végezte ki áldozatát.

Fotó: police.hu

Egy ceglédi laktanya dolgozója kért rendőri segítséget csütörtök délután két férfi verekedése miatt. A percek alatt kiérkező járőrök véres ruhában és vascsővel a kezében érték tetten az 52 éves N. Józsefet, aki a gyanú szerint egy késsel megsebesítette ismerőse kezét - írta a police.hu.

A férfi ismerőse könnyű sérülést szenvedett, a támadó ruháját borító vér mennyisége azonban valami komolyabb történésre utalt. A ceglédi rendőrök végül a helyszínen egy férfi holttestét találták.

Az áldozat testét bántalmazás nyomai borították, rengeteg vért vesztett, amelynek egy része a pajszerrel tetten ért N. József ruhájára kerülhetett. Az 52 éves férfit emberölés gyanúja miatt állították elő, majd vették őrizetbe.

N. József olyan erővel üthette meg 46 éves áldozatát, hogy koponyacsont sérülést, koponyaűri vérzést, agyzúzódást szenvedett. Az okozott sérülések vezethettek az áldozat halálához.

Fotós: police.hu

A férfi kihallgatása nem nyúlt hosszúra, a gyanúsítás ellen panaszt nem tett, mindössze annyit mondott: „nem emlékszek semmire”. Ehhez minden bizonnyal az alkohol és a gyógyszer kombinációja is hozzájárult.

Az 52 éves férfit őrizetbe vették, vele szemben emberölés bűntettének, valamint testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást, egyben kezdeményezték a letartóztatását - írja az információk alapján a Tények.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!