Krimi

2022.11.28. 21:10

Öngyilkos akart lenni a mindkét szemére megvakított kemecsei édesanya

Teljesen tönkrement a családja élete, miután volt párja brutálisan megverte és mindkét szemét kinyomta. Lakatos Gabriella magát okolja szerettei nehézségeiért, ezért elkeseredésében a múlt héten gyógyszereket vett be. A nő életét a testvére mentette meg.

Fotó: Bors

Lakatos Gabriella egykor egy párt alkotott Gy. Attilával, ám a szerelmük nem bizonyult tartósnak. A férfi nem vette tudomásul a szakítást, ezért elrabolta a nőt, ám Gabriella megszökött és feljelentést tett. Később a férfi megpróbálta rávenni, hogy vonja vissza a terhelő vallomást, de a lány erre nem volt hajlandó. Gy. bedühödött, és Gabriella mindkét szemét kinyomta. Azóta több hónap eltelt, és Gabriella családját egyre több csapás éri.

A fiatal édesanya testvére, aki azóta gondozza a lányt, a Borsnak elárulta: a napokban kis híján tragikus események zajlottak le.

A testvérem egy egész üvegcse gyógyszert bevett, de szerencsére ezt észrevette az édesanyánk, így meg tudtam menteni Gabica életét

– mondta Róbert, Gabriella bátyja.

Azonban ez csak a legutóbbi volt a szörnyű események sorában. A nő megvakításáért felelős Gy. barátai is hallattak magukról. 

Rettegtünk attól, hogy Gabicát megtalálják Gy. barátai.

Ki merem mondani, hogy Attila egy bűnszervezetben vesz részt, a testvérem pedig sokat tud a dolgaikról. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a húgomat elhozzuk az általuk ismert régi lakhelyéről. Sajnos mégis megtaláltak bennünket. Az egyik nap éppen istentiszteletről mentünk haza, amikor az egyik gyerek azt látta, hogy egy alak elfut a házamtól. Amikor beléptünk, iszonyatos benzinszagot éreztünk. Gyúlékony anyaggal locsolták fel az otthonomat. Vélhetően többen voltak, és az egyik szólt a másiknak, hogy jövünk, ezért nem gyújtották fel. 

Betörésnek nem volt nyoma, nyilván megtudták, hol szoktam a kulcsot elrejteni. A kazánházat viszont feltörték – mondta a Borsnak Róbert, és hozzátette: egy másik alkalommal Gabi új házának tetejét dobták be.

Van segítség! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja akár mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!