Krimi

2023.01.18. 10:20

14 éves fiú vert agyon egy 83 éves asszonyt Csernelyben

A borsodi rendőrök órákon belül elfogták az elkövetőt.

Forrás: boon

Fotó: M.E.

Lakossági bejelentés alapján jelentek meg a rendőrök 2023. január 17-én egy csernelyi lakásnál, ahol holtan találták az ott lakó 83 éves nőt.

Mivel a nő halálával összefüggésben idegenkezűség gyanúja merült fel, így a rendőrök azonnal megindították a büntetőeljárást és megkezdték a helyszíni szemlét – írja a boon.hu.

A nagy erőkkel megkezdett, intenzív és aprólékos nyomozás eredményeként a rendőrök még aznap este azonosították és elfogták azt a helybéli 14 éves fiút, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a fiú 2023. január 16-án, hétfőn jelent meg idős ismerősének lakásán, ahol vita alakult ki közöttük, majd ennek során annyira megverte a nőt, hogy a helyszínen meghalt – írja a police.hu.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának ügyészi indítványozására is.

Ebben a házban történt a szörnyű emberölés. A helyiek régóta félnek az elkövető családjától.

A csernelyiek a borzalmas gyilkosság hallatán már előre sejtették, hogy ki lehetett a gyilkos - írja a Ripost

 

Amikor meghallottuk, hogy gyilkosság történt, azonnal tudtuk, hogy ő volt az elkövető. A többi testvére is olyan, mint ő, csak talán nem ennyire durvák

 

– mondja a nő, aki a falubeliekhez hasonlón fél. „Sok az idős és egyedülálló a faluban. Ki lesz a következő, ha ez így megy tovább?” – teszi fel a kérdést a helybéli.

Nem először akarta kirabolni az idős asszonyt sem a kamasz. Először elvitt tőle 60 ezer forintot, míg a második betörés már a nyugdíjas életébe került. A 14 éves csernelyi fiú hónapok óta terrorizálta a települést. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!