Tragikus tűzeset

2023.01.23. 23:00

Nem élvezhette a vágyott nyugdíjas éveket, halálra égett a biatorbágyi férfi

Sikertelenül próbálták kimenteni a tűzből azt a 67 éves férfit, akinek a hétvégi háza kapott lángra és égett porig.

Illusztráció: Shutterstock

A Biatorbágy egyik külterületi részén, a Szarvas-hegyen álló 20 négyzetméteres hétvégi házban valószínűleg a fatüzeléses kályha okozta a tüzet, ami hamar elharapódzott, a faház teljes terjedelmében lángolt. 

A férfi már nem tudott kimenekülni a házából, holttestét a helyszínre három autóval kiérkező tűzoltók találták meg a romok között. 

Hogy megelőzzék a robbanást, egy gázpalackot is kivittek az épületből - írja a Ripost.

 

"A családja messze lakik. Barátai voltak, voltunk neki. Pár hónapja ment nyugdíjba. Közel állt hozzám. Fáj, hogy elvesztettük! Nem ezt érdemelte! Egyszerű, jó ember volt. Nyugodj békében Zoli!" – írta egy ismerőse a Facebookon.

"Nyugodjon békében Zoli, sajnos már nem kell több tüzelőfát vinnem neki" – írta egy másik ismerős.

"A hétvége mindkét napján történt egy halálos tűzeset, amelyek oka feltételezhetően a kályhából kipattanó szikra volt. A hasonló esetek megelőzése érdekében az éghető anyagokat és a tüzelőt ne tároljuk közvetlenül a fűtőeszköz mellett" – figyelmeztet a katasztrófavédelem. A szomorú eset pontos okát a tűzvizsgálat fogja kideríteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!