Krimi

2023.02.11. 05:30

Durva, mi folyik a Margit-szigeten: mérgezik az ott sétáló házikedvenceket

Egy borzalmas állapotba kerülő kutya esete kapcsán derült ki, hogy a kedvelt sétálóhely milyen veszélyt rejt.

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: didesign021

Tóth Adrienn kutyája rosszul lett, amikor a szigeti sétáról hazavitte, azonnali orvosi segítségre volt szüksége az állatnak.

"A minap Amandámmal, vagyis Amival a 3 éves kutyámmal elmentünk egy kicsit szaladgálni, játszani a Margit-szigetre"

– kezdte Adrienn a történetüket, aki kifejtette, hogy igazából elsőre nem vett észre semmi különöset, hogy esetleg a kutyája felevett volna valamit a földről. De aztán megtörtént a baj, miután Adriennék hazaértek, a kutyus furcsán viselkedett, majd rosszul is lett.

Forrás: Bors

"A játék után hazamentünk és azt vettem észre, hogy Ami nagyon furcsán viselkedik. A feje imbolygott, remegett, majd álló helyében eldőlt. Gondolom mondanom sem kell, hogy megrémültem. Azonnal megfogtuk és rohantunk vele az orvoshoz, aki első ránézésre nem jósolt neki sok jót" 

– idézte fel a sokkoló eseményeket a gazdi, aki elárulta, hogy ezután vért vettek a kutyájától, majd a vizeletét is megvizsgálták és kiderült, hogy mérgezés történt!

Forrás: Bors

Adrienn szerint biztos, hogy mérgezés történt, és a Margit-szigeten evett meg valamit a kedvence, amitől végül rosszul lett, mert máshol nem is jártak. Az eb infúziót kapott, majd hazaengedték, de a gazdi szeretné mindenki figyelmét felhívni arra, hogy nagyon vigyázzon! 

Hogy miként reagáltak  kutyás gazdik az esetre, kiderül a Bors cikkéből. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában